ΕπικοινωνίαΗ Εταιρία ΟΓΚΟ-ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΑ Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας στην Ελλάδα της, από 25ετίας πρωτοπόρου στο χώρο της περιοχικής υπερθερμίας, εταιρίας Οncotherm GmbH, καθώς και της εταιρίας Heckel Hyperthermie, παραγωγού των συστημάτων ολοσωματικής υπερθερμίας.

Η εταιρία μας, πέραν της εμπορίας των μηχανημάτων, παρέχει εκπαίδευση στην θεραπευτική μέθοδο και στη χρήση των μηχανημάτων υπερθερμίας, καθώς και τεχνική υποστήριξη, σε Ελλάδα, Κύπρο και στις χώρες της βαλκανικής χερσοννήσου.Στείλτε μας μήνυμα το μήνυμα σας

Πληροφορίες επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε
στη διάθεση σας.

  Θεσσαλονίκη

 •    Ογκο-Υπερθερμία Α.E.
  Τσιμισκή 82, 54622 Θεσσαλονίκη

 •    (+30) 2310 286.353

 •    [email protected]

 •    Δευτέρα-Παρασκευή 11:00 - 19:00


 • Cancer-Therapy.gr

 • Πληροφοριακός ιστότοπος για θέματα σχετικά με τη θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου. Αντανακλά τις απόψεις του επιστημονικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου “Ελληνική Εταιρία Εξατομικευμένης Ογκολογίας” (ΕλΕτΕξΟ), μέρος της αποστολής του οποίου είναι η εκπαίδευση του κοινού ως προς την πολύπλευρη προσέγγιση για την υποστήριξη και θεραπεία των ασθενών με κακοήθη νοσήματα.

  https://www.cancer-therapy.gr

  Oncotherm.com
  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΟγκοΥπερθερμία μπορείτε να βρείτε επίσης και στο site
  https://oncotherm.com/

  Iατρικά Kέντρα εφαρμογής ογκουπερθερμιας
  Υπάρχουν πάνω από 550 μηχανήματα (ογκο)υπερθερμίας σε 34 χώρες στον κόσμο και περίπου 400.000 θεραπείες γίνονται ετησίως στη μάχη εναντίον του καρκίνου.
  Link: Κλινικές εφαρμογής Ογκοθερμίας